Politiets døgnrapport: Indbrud, narkokørsel og butikstyveri

I løbet af den seneste uge er flere er blevet standset for narkokørsel inden for kommunegrænsen

NARKO Tirsdag 16. april kl. 17.16 blev en 25-årig mand fra Roskilde sigtet for lovgivning om euforiserende stoffer, da han ved Nivå Center blev truffet af en patrulje. Han lugtede ikke kun af hash, betjentene fandt også en mindre mængde hash på ham. Samme scenarie gentog sig kl. 19.50, men denne gang var det en 24-årig mand fra Kokkedal.

INDBRUD Før påske blev der begået et indbrud i en villa på adressen Ved Hegnet i Humlebæk. Ved indbruddet, der blev begået mellem mandag 15. april og tirsdag 16 april, blev et vindue brudt op. Der var ikke overblik over tyvekosterne, da sagen blev anmeldt.

BUTIKSTYVERI En 31-årig mand fra Kokkedal blev mandag 15. april kl. 13.12 taget for butikstyveri i Føtex på Egevangen i Kokkedal. Personalet havde pågrebet manden, der dog ikke ville identificere sig. En patrulje blev sendt til stedet, og det fik hans tunge på gled.

NARKOKØRSEL Natten til mandag 15. april kl. 1.45 blev en 25-årig anholdt for narkokørsel. En patrulje stoppede ham kl. 1.45 ud for Circle K på Niverød Kongevej i Nivå, hvor narkometeret slog ud. Han blev taget med på stationen til blodprøve.

UDEN FØRERRET En 24-årig mand fra Humlebæk blev natten til mandag 15. april taget i at køre bil uden førerret. En patrulje stoppede ham kl. 01.26 på Holmegårdsvej i Kokkedal. Han havde tidligere fået kørekortet frakendt og havde generhvervet det.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 18 April 2019 09:00