Udvalgsformand Per Frost Henriksen (S) fejrer succes'en sammen med Endrupskolens ansatte.

Udvalgsformand Per Frost Henriksen (S) fejrer succes'en sammen med Endrupskolens ansatte. Foto: Fredensborg Kommune

Det blev fejret:

Endrupskolens elever er landets bedste

To skoler i Fredensborg scorede sidste år landets højeste karaktergennemsnit

Med et gennemsnit på 9,2 opnåede eleverne på Endrupskolen det højeste karaktergennemsnit i 2018 blandt samtlige landets folkeskoler. Samtidig har eleverne på Ullerødskolen scoret det højeste snit blandt landets specialskoler.

Der var bobler til alle, da Per Frost Henriksen (S), formand for Børne- og skoleudvalget, tidligere i dag ønskede de ansatte på Endrupskolen i Fredensborg tillykke med den flotte nye førsteplads. Den er

baseret på karaktergennemsnittet fra alle de bundne prøvefag og blev tirsdag offentliggjort af Undervisningsministeriet.

”Vi har super gode skoler i hele kommunen, men det er første gang, at vores skoler stryger ind på en klar førsteplads.Det er virkelig godt gået og i byrådet er vi meget stolte af resultatet”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen ifølge en pressemeddelelse fra Fredensborg Kommune.

Det gode resultat fik udvalgsformand Per Frost Henriksen sammen med kommunens skoledirektør og centerchefen til at kigge forbi lærerværelset med champagne til alle skolens ansatte.

”Der er simpelthen så godt og flot et resultat, som vores medarbejdere og ledere præsterer her – samtidig med elevernes trivsel er i top - og det ville vi straks fejre med dem og samtidig sige stort tillykke”, siger Per Frost Henriksen, som understreger, at sådan en anerkendelse er "det bedst tænkelige udgangspunkt for at realisere vores store vision om Fremtidens Folkeskoler" - et projekt, byrådet har afsat ca. 1 mia. kr. til over 12 år.

Ullerødskolens flotte resultat bliver fejret på tilsvarende vis på mandag.

Publiceret 13 March 2019 14:23