Kim Svane, Home Nivå-Kokkedal - med beviset på, at hans Home-butik laver færrest fejl i kæden.

Kim Svane, Home Nivå-Kokkedal - med beviset på, at hans Home-butik laver færrest fejl i kæden.

Lokal Home vinder pris

Home Nivå-Kokkedal har den laveste fejlprocent i Home-kæden

Hæder En bolighandel er en kompliceret affære med et hav af oplysninger, dokumenter, regler og love. Heldigvis hjælper ejendomsmæglere og advokater med at holde styr på det hele, og hos Home Nivå-Kokkedal har de i godt styr på sagerne.

Butikken er netop blevet hyldet for at være ’Mæglerfaglig topscorer’ med den laveste fejlprocent i Home-kæden.

”Det er altid dejligt med anerkendelse, når man gør sig umage. Jeg er stolt over, at mine medarbejdere er præcise og dygtige og går op i deres arbejde, også vedrørende jura og økonomi,” siger indehaver Kim Svane hos Home Nivå-Kokkedal i en pressemeddelelse

Vinderen var et mulehår bedre end nummer 2 og 3, og generelt var der ros hele vejen rundt fra Homes egne eksperter, der besøger og gennemgår det mæglerfaglige arbejde.

”Vi skal være stolte over at være en del af en kæde, hvor alle går op i at levere stærke faglige præstationer hver dag. Det er en fornøjelse at opleve, at I er videbegærlige, undersøger og kæmper for at leve op til branchens mange regler,” sagde mæglerfaglig konsulent Malene Schütt fra Homes hovedkontor ved prisuddelingen på kædens landsmøde.

At der er styr på sagsbehandlingen, er noget, som kunderne generelt ’bare’ forventer – og med rette. Men det gør det bestemt ikke mindre vigtigt.

”Vi har altid ønsket at holde et meget højt serviceniveau overfor købere og sælgere. Vi gør meget ud af, at alt er i orden – det giver glade kunder, og vi undgår misforståelser og sager efter handlerne. Det gør, at mange kunder vender tilbage til os, når de engang skal købe eller sælge igen, ” siger Kim Svane, der snart har 30 års erfaring som selvstændig ejendomsmægler – og har arbejdet i 35 år i branchen.

Homes mæglerfaglig afdeling laver hvert år en faglig gennemgang i 10 % af alle home-forretninger. Prisen gives til den forretning, der har den laveste fejlprocent. De tre bedst placerede lå meget tæt i år. Også Home Næstved og Home Middelfart var med i opløbet til trofæet, som Home Nivå-Kokkedal nu har stående fremme på kontoret.

CV

Publiceret 03 February 2019 11:00