Claus Chammon overtager 1. januar jobbet som økonomichef i Fredensborg Kommune.

Claus Chammon overtager 1. januar jobbet som økonomichef i Fredensborg Kommune.

Ny mand skal styre økonomien i Fredensborg

Claus Chammon kommer fra et job som økonomichef i Herlev

1. januar får Fredensborg Kommune en ny mand der skal styre økonomien efter Henriette Lillerør i oktober blev økonomidirektør for Rejsekortet A/S.

Det er den 51-årige cand. scient. pol. Claus Chammon, der kommer fra et job som økonomichef i Herlev Kommune og har tidligere været budget- og regnskabschef i Rudersdal Kommune.

Det var et stærkt ansøgerfelt, fortæller Mads Toftegaard, der er direktør i Fredensborg Kommune.

"Selvom ansøgerfeltet var stærkt, er ansættelsesudvalget ikke i tvivl om, at Claus har de helt rette kompetencer og den erfaring, som kræves for at bestride et krævende job som økonomichef og for at stå i spidsen for vores Center for Økonomi, Løn og Indkøb", siger han i en pressemeddelelse.

Han fortsætter:

"Claus skal bidrage til at fastholde linjen i økonomistyringen, som byrådet lægger stor vægt på og som indebærer en sund kommunal økonomi med blandt andet en solid kassebeholdning, et stort årligt driftsoverskud samt en hastig nedbringelse af kommunens gæld", siger han.

Selv siger den kommende økonomichef:

"I mine øjne spiller centeret en vigtig rolle for at sikre en solidt forankret økonomistyring og at alle dele af den store kommunale organisation får de bedst mulige rammebetingelser for at løse deres opgaver. Den rolle ser jeg som både en spændende og motiverende udfordring, og jeg glæder mig til at tage fat på den sammen med mine nye kolleger", siger Claus Chammon.

Publiceret 30 November 2018 10:47