Skøjtebanen i Fredensborg bliver indviet første weekend i december. Fra venstre ses: Nikolaj Damm, Ulla Hardy-Hansen og Per Frost Henriksen. Foto: Peter Dahlerup

Skøjtebanen i Fredensborg bliver indviet første weekend i december. Fra venstre ses: Nikolaj Damm, Ulla Hardy-Hansen og Per Frost Henriksen. Foto: Peter Dahlerup

Efter afslag på 15.000: Formand overvejer selv at bygge en del af skøjtebanen

Fredensborg Smukkest overvejer selv at bygge skøjtebanen efter foreningen har fået et afslag på 15.000 kr.

Et afslag på 15.000 kr. har slået et hul i økonomien bag skøjtebanen, der skal indvies på Store Torv i Fredensborg den 1. december.

Derfor overvejer formanden foreningen, Fredensborg Smukkest, Nikolaj Damm, nu at bygge en del af skøjtebanen selv for at få økonomien til at hænge sammen.

"Jeg skal mødes med en tømrer og så må vi se på om vi eventuelt kan bygge bunden selv," siger han til Uge-Nyt.

Et hul på 19.000 kr.

Fredensborg Smukkest havde søgt tilskud fra de tre puljer, Fritidspuljen, Bylivspuljen og Kulturpuljen, på hver 20.000 kr. Mens de to andre puljer har bevilliget deres tilskud, så kommer der kun 5000 kr. fra Kulturpuljen. Da udgifterne samlet løber op i 64.000 kr., står Fredensborg Smukkest nu med et hul i økonomien på 19.000 kr. til skøjtebanen, der skal være klar inden 1. december.

Alligevel bliver skøjtebanen klar til indvielsen, lover Nikolaj Damm.

"Vi er alle sammen frivillige ildsjæle, så vi er bare glade for de penge, vi får. Men vi må se på, hvor meget vi får og så må vi skalere skøjtebanen, efter det," siger han og tilføjer:

"Det er ligesom når man køber en bil, så er det jo også et spørgsmål om, hvor stor den skal være," siger han.

Men samtidig slår formanden fast:

"Slutbrugerne kommer ikke til at mærke nogen forskel, for vi skal nok sørge for at kvaliteten bliver i orden," forsikrer han.

Publiceret 20 November 2018 08:00