Tirsdag blev den nye rundkørsel i Humlebæk indviet. Fra venstre er det Fleming Rømer, Freja Brabæk Kristensen og borgmester Thomas Lykke Pedersen. Foto: Jesper Holflod Pallesen.

Tirsdag blev den nye rundkørsel i Humlebæk indviet. Fra venstre er det Fleming Rømer, Freja Brabæk Kristensen og borgmester Thomas Lykke Pedersen. Foto: Jesper Holflod Pallesen.

Ny rundkørsel i Humlebæk

: Et plus for sikkerheden

Tirsdag kunne borgmester Thomas Lykke Pedersen indvie den nye rundkørsel ved kongevejen i Humlebæk

Tirsdag eftermiddag brød solen smukt gennem skyerne lige inden borgmester Thomas Lykke Pedersen kunne indvie den nye rundkørsel i Humlebæk. Den nye rundkørsel er blandt andet kendetegnet ved de tre høje i midten.

"Højene er der på grund af trafiksikkerhed – men jeg synes det er et godt og kreativt tænkt alternativ at anlægge midten på. Til foråret kommer der blomster på højene. Det gør naturligvis blot indgangen til Humlebæk endnu flottere," sagde borgmesteren og tilføjede:

"Jeg synes også, at I skal lægge mærke til, at der er kommet en bedre belysning og lagt en asfalt på, som reducerer støjen betydeligt. Det er to vigtige ting, som betyder meget i hverdagen – ikke mindst for naboerne," sagde han.

Borgmesteren lagde også vægt på projektet og anlægsarbejdet er udført uden at det har været nødvendigt at lukke for trafikken en eneste dag. Men der dukkede dog også et par ekstra udfordringer op undervejs.

"Det gør der som regel, når vi graver lidt dybere i jorden. Men alle overraskelser og udfordringer er håndteret på bedste vis," sagde Thomas Lykke Pedersen.

Formanden for Infrastruktur- og teknikudvalget Freja Brabæk Kristensen, fremhævede i sin tale den flotte udførelse af rundkørslen samt at den er et stort og længe ventet plus for trafiksikkerheden, som har været et stort problem i det tidligere lyskryds.

Publiceret 31 October 2018 11:03