Arkivfoto: Mostphotos.com

Arkivfoto: Mostphotos.com

DEBAT: Rollator må ikke bruges udendørs

Af Inger Hulkvist, Kirkeleddet 342, Fredensborg

Er der andre , der har det samme problem, her i Fredensborg kommune? Min mand blev udskrevet fra Hillerød Hospital for ca. tre uger siden efter alvorlig sygdom. Han har været i koma og ligget i respirator i ca. en måned, dette har bevirket, at han har meget få kræfter. Da han er rygopereret må han først gå til genoptræning efter tre måneder.

Nu kommer vi til problemet. Han har på hospitalet lånt en rollator, så han kan komme lidt rundt, men det udlånte må ikke benyttes udendørs, står der, til min store forundring, på udlånssedlen. Jeg har så kontaktet udlåner, for at få den byttet til en, som han må benytte udendørs, sådan en har de ikke.

Jeg har så kontaktet hjælpemiddel depotet her i kommunen, de kunne desværre ikke hjælpe mig, da de ikke har udlån til midlertidigt brug kun til varigt brug.

Der er åbenbart ingen steder, man kan låne en rollator, som man må benytte udendørs, i Fredensborg kommune. Det vil sige, at min mand er tvungen til at blive indendørs, indtil har er så stærk, at han trygt kan færdes udendørs uden hjælpemidler.

Publiceret 03 October 2018 07:00