Karoline de la Motte ønsker mere liv i Nivå bymidte og inviterer via sin nystiftede forening til byfest 15. september. Foto: Peter Mailand

Karoline de la Motte ønsker mere liv i Nivå bymidte og inviterer via sin nystiftede forening til byfest 15. september. Foto: Peter Mailand

Nivå Byfest med musik, boder og aktiviteter

Lørdag 15. september er der gang i både center og bypark fra kl. 11

Lørdag 15. september inviteres hele Nivå til byfest i Nivå Center og den omliggende bypark med boder, børneunderholdning og musik for alle kl. 11-20.

"Vi inviterer alle til byfesten for at skabe mere liv i vores forsømte center," siger Karoline de la Motte i en pressemeddelelse. Hun er formand i den nystartede forening Mere liv i Nivå Bymidte, der står bag initiativet støttet af blandt andet frivillige kræfter.

På dagen er der sørget for kaffe gennem Fællesværkets pop-up café, nyåbnede Antons stiller op med brød og kager, der er falaffel, grill ved Ældresagen og Mødestedet sørger for alt godt til ganen.

Der bliver også kæledyrskue, så har man et kæledyr, kan man tage det med og deltage i konkurrencen om Nivås sødeste kæledyr.

Langvad på scenen

På musikscenen lægges ud med den lokale sanger og sangskriver Andreas Langvad, der med sin stemme og guitar præsenterer sine historier i en sammensmeltet genre af pop og folkemusik med god energi, ironi og komiske tvists.

Desuden byder scenen på Kristian Rædkær og Noget Andet, Niv River Band og Dansvingerne.

jesl

Publiceret 11 September 2018 11:00