Folk nød det gode vejr inden regnen kom. Foto: Nikolaj Emil Damm

Folk nød det gode vejr inden regnen kom. Foto: Nikolaj Emil Damm

Regnen stoppede jazzfestival

Jazzfestivalen i Fredensborg endte med en økonomisk lussing til arrangørerne, da regnen stoppede festen

"Kunsternisk og kulturelt var det en kæmpe succes, men økonomisk gav det et dunrende underskud," sådan opsumerer formand for Fredensborg Smukkest, Nikolaj Emil Damm, foreningens jazzfestival der blev afviklet i lørdags.

Arrangementet begyndte ellers godt med åbningstale af Formanden for kulturudvalget Ulla Hardy Hansen (K), og herefter var der god stemning og jazz fra to scener der efterprogrammet skulle stoppe kl. 20.

Og selvom der i følge Nikolaj Emil Damm var mellem 1800-2000 gæster i løbet af dagen, så måtte arrangørerne stoppe festen allerede kl. 17 på grund af kraftig regn.

"Som det altid sker når vi arrangerer noget, så kommer der regn. Så vi stoppede lidt tidligere end vi havde planlagt, for det regnede simpelthen så kraftigt," siger han.

Nikolaj Emil Damm har endnu ikke opgjort, hvor stort underskuddet blev, men siger.

"Modsat byfesten, hvor der var mere gang i ølhanerne, så var det et andet publikum, der købte én fadøl, som så holdt resten af eftermiddagen," forklarer han overfor Uge-Nyt.

"Vi gør det på frivillig basis og har besluttet, at vores arrangementer skal være gratis, men fremover bliver vi nødt til at have mere fokus på økonomien til vores arrangementer," siger han.

Publiceret 13 August 2018 12:00