Pernille Antons håber, at hun kan være med til at puste nyt liv i Nivå. Foto: Peter Mailand

Pernille Antons håber, at hun kan være med til at puste nyt liv i Nivå. Foto: Peter Mailand

Ny bager vil puste nyt liv i Nivå

Bager Antons holder reception i dag, fredag

Bagerudsalg, café og pakkekontor. Den nye bager Antons i Nivå er ikke bange for at slå et stort brød op, for indehaver Pernille Antons håber, at butikken skabe mere liv i lokalområdet.

"Vi håber, at det her kan være med til at puste nyt liv i byen og med skabe et rum, hvor de lokale kan mødes på tværs," siger hun til Uge-Nyt.

Pernille og Klavs Antons købte for 12 år siden boligen på Gl. Strandvej i Nivå, hvor de bor. Men da den tidligere lejer stoppede, skulle de finde på noget andet at bruge lokalerne til.

"Jeg har altid haft en drøm om at starte som selvstændig, men da vi ikke rigtigt vidste, hvad det skulle være, lavede vi en undsøgelse på facebook, hvor vi spurgte de lokale om hvad de savnede mest i byen," siger hun.

Resultatet var, at et flertal ønskede en, mens cafe og pakkeafhentning kom lige efter.

Så var det afgjort. Men da hverken Pernille eller Klaus Antons har baggrund som bager, lavede de en aftale med Reinh van Hauen på Frederiksberg om et skabe bagerudsalg.

Og det er blevet godt modtaget.

"Da vi åbnede den 1. august havde vi på forhånd indkøbt fire gange så meget brød, så vi var sikre på at der var nok. Men det var udsolgt efter 1½ time, så vi måtte hente nye forsyninger fire gange i løbet af dagen," siger hun.

Indtil videre er bagerudsalget og caféen en realitet, og på sigt er det også meningen, at man kan hente pakker hos Antons.

"Vi har et lokale ved siden af som vi vil leje ud helt ned til dagsbasis, og så håber vi at der er nogle lokale, der vil leje sig ind, hvis de har brug for at leje et lokale på dags eller uge basis," siger hun.

"Drømmen er, at skabe et sted, som både er bagerudsalg og café, hvor man kan komme og sætte sig. Vi har også børnene tæt på, så ideen er, at de også kan komme her efter skole. Og det må gerne være et sted, hvor der er liv, og hvor de lokale kan komme og sætte sig og få en kop kaffe," siger hun.

Der er reception idag, fredag, hvor borgmester Thomas Lykke Pedersen vil dukke op. Det foregår hos Antons på Gl. Strandvej 3B i Nivå fra kl. 15-17.

Publiceret 10 August 2018 11:00