Anders Samuelsen er genvalgt til spidskandidat for LA i Nordsjælland.

Anders Samuelsen er genvalgt til spidskandidat for LA i Nordsjælland.

Anders Samuelsen genvalgt som LA-spidskandidat i Nordsjælland

Onsdag blev Anders Samuelsen, genvalgt som spidskandidat, mens May-Britt Kattrup blev nr. to og Knud Løkke nr. tre

Liberal Alliances partileder, Anders Samuelsen, blev onsdag genvalgt som spidskandidat i Nordsjælland.

”Der er lidt under et år til der skal være folketingsvalg, og derfor skal alle sammen ud og holde den liberale fane ekstra højt, så danskerne kan se, at der er et bundborgerligt projekt, der handler om mere frihed, mindre bureaukrati, lavere skat og mere vækst. Det har Danmark brug for, og der er ingen, der kæmper hårdere i den kamp end Liberal A lliance ,” siger Anders Samuelsen i en pressemeddelelse.

Anders Samuelsen får følgeskab af andre stærke LA-profiler

På opstillingsmøde blev nuværende folketingsmedlem, May-Britt Kattrup, valgt som nummer to på partiets liste. ”Jeg er meget glad for, at man har vist mig tillid til at stå nr. 2 på Liberal Alliances liste i Nordsjælland. Som erhvervsordfører samt ældre - og sundhedsordfører vil jeg arbejde for meget mere samarbejde mellem privat og offentlig og mere frit valg. Selv om ydelser er skattefinansieret og det offentlige har serviceforpligtelsen, kan ydelserne godt udføres af private virksomheder. Men det kræver fair og lige konkurrence og gode vilkår ikke mindst vigtigt for iværksættere,” siger May-Britt Kattrup.

Liberal Alliances medlemmer valgte tidl. byrådsmedlem i Fredensborg, Knud Løkke Rasmussen, ind på partiets tredjeplads.

” Jeg vil i Folketinget, fordi jeg tror, at der brug for sådan én som mig, som vil stå op imod skinger, småborgerlig nationalkonservatism e. Den støber Danmark fast i en teaterkulisse fortid og fjerner fuldstændigt vores muligheder for at udvikle os som mennesker og samfund. Jeg vil kæmpe for det frie ord, den frie ånd og den frie tanke. Det er det, der gør vores samfund unikt og det – alle der bekæmper os – hader ved os. For mig betyder frihed alt ,” siger Knud Løkke Rasmussen.

Udover de tre øverst prioriterede kandidater blev Ole Holleufer, byrådsmedlem i Furesø Kommune, valgt som nummer fire på partiets liste, Kira Danholm fra Helsingør som

Publiceret 08 July 2018 10:00