Brug noget af sommerferien på at cykle med dit barn, lyder det fra kommunen. Pressefoto

Brug noget af sommerferien på at cykle med dit barn, lyder det fra kommunen. Pressefoto

Lær dit barn at cykle i sommerferien

At kunne cykle giver selvtillid, motion og bedre læring. Fredensborg Kommune opfordrer derfor alle til at deltage i Alle Børn Cykler 2018

Børn I dag cykler færre og færre børn i dagligdagen. Og det skal vi have ændret, lyder det fra Cyklistforbundet og Fredensborg Kommune i fælleskab:

"De gode vaner vi danner i barndommen følger med ind i voksenlivet. Så jo før vi giver børnenes sunde og sikre trafikvaner jo bedre," siger Freja Brabæk Kristensen, der er formand for Infrastruktur- og Teknikudvalget, og fortsætter:

"Cyklistforbundets 'Alle Børn Cykler' er et godt initiativ, som jeg håber, alle vil støtte. Derudover kan sommerferien være en god lejlighed til, at børn og forældre cykler gode lange ture sammen, så børnene både bliver mere erfarne, trafiksikre og endnu mere klar til skolestart."

'Alle Børn Cykler' kører 3. til 16. september. Det er gratis at deltage. Lærerne kan tilmelde deres klasser til Alle Børn Cykler frem til 17. august. Forældre tilbydes allerede nu guides og gode råd til at hjælpe børn med at blive trafiksikre cyklister på kampagnens hjemmeside: www.alleboerncykler.dk.

Kapp

Publiceret 05 July 2018 11:29