Formand Nis Johan Holm (i midten med hat) med blomster og diplom omgivet af de prisvindende arkitekter og ingeniører.

Formand Nis Johan Holm (i midten med hat) med blomster og diplom omgivet af de prisvindende arkitekter og ingeniører.

Succes:

Renovering af ejendom giver venteliste

Renovering skaber venteliste i boligafdeling. Istandsættelse bliver nu hædret

Fra nedslidt boligområde til lang venteliste. Den almene boligafdeling Enebærhaven i Humlebæk har netop vundet Fredensborg Kommunes Renoveringspris 2018. Prisen er et symbol på den transformation, Enebærhaven har været igennem.

“Enebærhaven er blevet et rart og trygt sted at være. Et sted, man har lyst til at bo. For den flotte renovering af Enebærhaven og for inspiration til andre tildeler Fredensborg Kommune hermed en renoveringspris 2018.”

Sådan lyder en del af begrundelsen for, at boligafdelingen Enebærhaven, som hører under Humlebæk Boligselskab, netop har fået Fredensborg Kommunes Renoveringspris 2018.

“Vi er meget stolte over prisen, og det viser, at det var det hele værd,” siger Enebærhavens afdelingsformand Nis Johan Holm, der har været med på hele rejsen under boligafdelingens transformation. Han har boet i Enebærhaven siden 1982.

Det er KHS Arkitekter, der står bag projektet, som Domea.dk har været bygherrerådgiver på. Der er 178 lejligheder i bebyggelsen.

Renoveringen har givet beboerne et fælleshus med beboercafé, køkken og en stor sal, som har åbnet mere for muligheden for at være sammen. Før deltes beboerne om et mindre beboerlokale.

Publiceret 25 May 2018 06:00