400 elever fra Kokkedal Skole samlede på to timer over et halvt ton skrald.

400 elever fra Kokkedal Skole samlede på to timer over et halvt ton skrald.

Elever i Kokkedal samlede 552 kilo skrald

400 elever fra Kokkedal Skole samlede på to timer over et halvt ton skrald

552 kilo skrald. Det var, hvad mere end 400 elever fra Kokkedal Skole samlede sammen, da de i løbet af to timer samlede affald i Kokkedal.

Det skete på gader og veje, stier og fortove, grønne arealer og skove for at fjerne det affald folk efterlader i naturen.

Elever og lærere har samlet skraldet på de fleste offentlige områder fra Græstedgård i nord til Kokkedal Industripark i syd. Fra Rådhuset i Vest til Kokkedal Station i øst.

Blandt det indsamlede skrald, var der også mange sjove ting, man normalt ikke forbinder med naturen. For eksempel fandt eleverne en boxmadras, gamle cykler, en el-radiator, havekrukker, en masse dåser og flasker, byggeaffald, papir- og plastik.

“Samtidig har vi fundet en Netto-vogn og to kurve, som selvfølgelig bliver afleveret tilbage til forretningen. På denne måde har klasserne været med til at få både et renere og pænere Kokkedal, samtidig med at en masse svært nedbrydeligt affald som for eksempel plastik og alufolie er fjernet fra naturen,” lyder det fra afdelingsleder Niklas Winsten i en pressemeddelelse. /pm

Publiceret 23 April 2018 20:00

SENESTE TV