LA’s lokalformand i Fredensborg langer ud efter Samuelsen

Mia Due Christensen mener, at Anders Samuelsen har ageret ’taktisk uklogt’

Af
Peter Mailand

Peter Mailand

Efter at regeringen har opgivet at få gennemført en stor, ambitiøs skattereform rejser kritikken sig nu i baglandet. I Fredensborg mener LA's lokalformand Mia Due Christensen, at Anders Samuelsen har ageret 'taktisk uklogt'.
Det skriver Jyllands-Posten.
“Jeg synes, man bør overveje, om man har sat det rigtige hold til at lede partiet frem mod et kommende valg,” siger hun og tilføjer:
“Partiet blev grundlagt på fire mærkesager. Ingenting er kommet igennem.”
Det synspunkt bakkes op af flere lokalformænd, der ligefrem taler om at 'skifte ud i partiets øverste ledelse', skriver avisen.
Kritikken er usædvanlig, fordi LA er kendt for at være et topstyret parti med et disciplineret bagland, der normalt bakker entydigt op om ledelsen.
Jyllands-Posten har talt med 54 lokalformænd fra LA. 28 støtter regeringsprojektet. 15 har ingen kommentarer. 11 lokalformænd mener stik mod lederens linje, at LA bør overveje at forlade regeringen eller skride direkte til handling og stemple ud af ministerkontorerne nu. 11 af 54 lokalformænd vil have LA ud af regeringen.
Onsdag aften skriver Anders Samuelsen på Facebook:
“I disse dage er vi så igen i massivt stormvejr. Der har været skrevet og sagt rigtig meget i de seneste uger om finanslov, om skatteforhandlinger og om udlændingepolitikken. Og der har været sagt og skrevet meget om mig, Liberal Alliance, vores position, vores synspunkter, om vi er vindere eller tabere, om vi skal sidde i regering eller ej. UNDSKYLD! Det er 100% og ene og alene mit ansvar. Jeg tager tævene og de er fortjente. Kritikken er 100% i orden. Det har ganske enkelt ikke været værdigt - og jeg beklager dybt overfor jer alle. Uden forbehold. Jeg bøjer nakken. Jeg har fejlet.”

Publiceret 11 January 2018 09:00

SENESTE TV