Sand juletragedie:

40-årig mand stod og talte med vennerne, da han blev dræbt for øjnene af dem

Af
Af Daniel Sennek

 
En 40-årig mand mistede natten til mandag livet i en sand juletragedie i Fredensborg. Den 40-årige mandlige cyklist, der selv var fra Fredensborg, stod midt på vejen med sin cykel, da han blev ramt af en bil. Han afgik ved døden kort efter.
Det skriver Ritzau ifølge BT.
Manden blev ramt af bilen på Benediktevej i Fredensborg omkring klokken 02.30 mandag. Det oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi Søren Bjørnestad til Ritzau.
"Han stod ude midt på vejen på sin cykel og holdt stille og snakkede med nogle, han kendte. Og så kom der en bilist, som enten ikke kunne nå at undvige ham eller havde overset ham. I hvert fald påkørte bilisten cyklisten, og hans liv stod ikke til at redde, så han blev erklæret død på Rigshospitalets Traumecenter," siger vagtchefen til Ritzau.
Mandens pårørende er underrettet.
"Vi er færdige med undersøgelserne, og så kommer der en konklusion, når vi har kigget på undersøgelserne og på rapporterne fra vidnerne. Vi har snakket med alle de vidner, vi har kunnet finde, og vi har dannet os et billede af, hvad der er foregået forud for uheldet. Men vi skal lige sammenholde alle de undersøgelser, vi har lavet - også med afhøringen af ham, der førte bilen," lyder det fra Søren Bjørnestad til Ritzau.

Publiceret 25 December 2017 08:06

SENESTE TV