Kendt skuespiller rystet over indbrud ved højlys dag:

"Der var nogen hjemme - og 2 arabere kørte væk i sort Peugeot"

Af
Af Daniel Sennek

 
Skuespiller, filminstruktør og byrådskandidat for Liberal Alliance, Tomas Villum Jensen, er rystet. Torsdag fik han et ubehageligt opkald fra den håndværker, der arbejder på hans hus ved Humlebæk i Nordsjælland.
Det skriver BT.
"Jeg sidder på kontoret, da han ringer og fortæller, at han lige har overrasket tre indbrudstyve, som var brudt ind i vores hus med handsker, hætter og halvmasker på. Og man kan høre på ham, at han er rystet - som i rystet," fortæller Tomas Villum Jensen til BT få timer efter indbruddet.
De tre personer - en dansk udseende og to arabisk udseende - havde kastet en stor sten gennem ruden og stjålet familiens stationære computer, inden håndværkeren overraskede de tre og råbte dem an.
Huset er sikret med alarm - og masser af klistermærker, der afslører, at huset er videoovervåget. Men da håndværkeren torsdag var i huset, var alarmen ikke sat til.
"Så gik den ikke længere. Indbrud i huset. Vores 6 Indbrud i vores huse på 6 år - 1 om året. Nordsjællands Politi fortæller mig, at de er underbemandede big time og ikke rigtigt kan gøre noget. Men de sender en tekniker senere. Lad os hjælpe politiet NU - 3 tyve kører væk i en 5 dørs sort Peugeot model 306 fra 1997 med Reg: VH 34 813 el. VH 34 814 Fyrene var 1 Dansk udseende og 2 arabisk udseende gutter - de talte engelsk," skriver Tomas Villum Jensen på sin Facebook-profil.

Publiceret 17 November 2017 07:32

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV