DEBAT:

Socialdemokratiets gavebod

Jens Beck Madsen, Egedalsvænge 50 2tv., 2980 Kokkedal, Spidskandidat Nye Borgerlige Fredensborg KV17
Det er tydeligt at se på løfterne at det er valgår, for det skorter ikke med store og dyre løfter fra Socialdemokratiet, som det bla. kan ses på div. Valgplakater rundt omkring i kommunen.
Svømmehal i Nivå, Gymnastikkens hus i Kokkedal er blot to af løfterne, og til valgdebatterne rundt omkring i kommunen er der også råd til bedre og nye skoler, flere pædagoger, bedre ældre service, bedre veje og stier, gælden skal (endelig) væk, og banderne skal der også styr på.
Men pengene kan som bekendt kun bruges en gang, så hvordan de vil få råd til alt dette uden at der kommer forringelser er en gåde.
Man kan jo undres over hvad de sidste 8 år er gået med, siden der nu er brug for alle disse ting og hvorfor man ikke har smøget ærmerne op noget tidligere og ikke har formået at nedbringe gælden.
Tror Socialdemokratiet virkelig at vælgerne er så naive, at de endnu engang tror på deres løfter, personligt mener og håber jeg at vælgerne nu har gennemskuet Socialdemokratiet og deres løfter, måske syntes de som jeg at det klinger lidt hult, at de endnu engang lover bod og bedring, og at de nok skal få styr på det hele i denne ombæring.
Fredensborg Kommune har brug for et systemskifte, et nyt hold politikere der ikke lover guld og grønne skove, sætter tæring efter næring og respekterer at det er borgernes penge de forvalter, vi lover ikke monumenter op til valget, men vi vil arbejde hårdt for at Fredensborg kommune kommer til at være en kommune hvor det er trykt at blive gammel i, hvor børnene har de bøger de skal bruge i skolen, hvor veje og stier bliver sat i stand, men vi bliver nødt til at tage en ting af gangen og ikke
“Tænk på kassen, stem på Madsen”

Publiceret 15 November 2017 06:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV