DEBAT:

Ungeråd – lad de unge orke og tro på fremtiden

Henriette Brandt Pedersen, byrådsmedlem (SF)

Vi hører det så tit: vi står over for en ungdomsgeneration, der konstant føler sig målt og vejet. En ungdomsgeneration, der føler sig presset, stresset og ydermere med en opgivenhed over for os 'tudsegamle byrødder', der ofte udelukkende taler om de utilpassede, kriminelle unge.

Jeg ønsker en ungdomsgeneration, som fortsat tør tro på fremtiden. En ungdomsgeneration, der tør rejse sig og sige, at der for eksempel skal være gratis psykologhjælp, uanset om du 12 eller 25 år i kommunen, som især kan være nødvendigt, når det enkelte unge menneske konstant står over for mange udfordrende valg og beslutninger, som kan have en afgørende betydning for fremtiden, eller at uddannelsesstedernes vilkår simpelthen er for ringe.
Jeg tror desværre, at mange unge er blevet glemt i valgkampen – at de på trods af, at de kæmper på hver deres måde i elevråd, udvalg m.m., har givet en smule op.
Min appel er til de unge: brug din stemme til det kommende kommunalvalg! Jeg kæmper - og vil fortsat kæmpe - for, at jeres stemmer bliver hørt.
Så gå til dit valgsted og stem! Det handler også om jeres fremtid.

Publiceret 14 November 2017 17:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV