DEBAT:

Thomas Lykke er en værdig borgmester

Af Heidi Nielsen, Humlepubben, Humlebæk

Kommentar til Joakim Nielsen:
Jeg var ordstyrer ved vælgermødet på Humlepubben den 6. november. Igen en stor fornøjelse og en god aften.
Det ærgrer mig at læse Joakim Nielsens indslag om mødet, fordi det handler mere om hans egen modvilje mod borgmesteren end om selve mødet.
Et vælgermøde på Humlepubben er altid forbundet med snak i krogene, det skal der være, og det er hele ideen med at holde et vælgermøde der.
Hvad angår Thomas Lykke, havde han valgt at sætte sig så langt tilbage i lokalet, som han kunne. Han virkede ikke på nogen måde forstyrrende på mig.
Jeg tænker, at Joakim Nielsen bare kunne have valgt at sætte sig længere fremme, hvis det kneb med at høre de forskellige indlæg.
Jeg syntes, det er prisværdigt af vores borgmester Thomas Lykke at deltage i et møde, hvor han ikke selv er i fokus. Og jeg syntes på ingen måde, at han diskvalificerede sig selv som borgmester, tværtimod viste han, at han viste, hvem han er. Vores allesammens borgmester.
Jeg mener ikke, at det nyvalgte byråd går galt i byen ved at vælge Thomas Lykke som borgmester igen. Til sidst 'Ny borgmester', overhovedet ikke, ham vi har er over landsgennemsnittet. Han er i top 10 i Danmark.

Publiceret 14 November 2017 22:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV