DEBAT:

Dansen omkring svømmehallen

Ole Kamperlund, Humlebæk Strandvej 137 B, 3050 Humlebæk
Det er pudsigt at se dansen omkring svømmehallen. Den koster næsten ingenting.
Driften af den er ikke beskrevet, måske ubetydelig. I denne sag og i andre omkring faste udgifter gælder det at prioritere. Og svømmehallen står åbenbart øverst. Tankevækkende!
I de landsdækkende blade kan man se, at det enten er kulturhaller eller svømmehaller, der er de store ønsker i diverse kommunalbestyrelser. Kun ganske enkelte steder har man opdaget, at der er en gennemgående politisk svag gruppe.” De ældre”. I disse kommuner ønsker man ikke ”Kultur-svømmehaller eller lign.” De har en anden prioritering.
Ser vi på landsplan er ældreområderne i kommunerne beskåret med ca. 21-23 %., de seneste år. I vores egen kommune Fredensborg er tallet i omegnen af 34-35 %. Tankevækkende!
Jeg har lige stemt til Ældrerådet og valgte her en person, som prioriterer ældreboliger, pensionistboliger og boligfællesskaber, samt plejehjem. Jeg vil til kommunalvalget udse mig en person eller et parti, som har samme fokus. Sammen med børn er de ældre ikke de mest højrøstede, fylder i antal, ja, men ikke i den politiske bevidsthed, derfor er de sammen med børnene de svageste.
De bør prioriteres. De sidste har betalt og betalt for at skabe velfærden, - og de kommer ikke til at bruge svømmehallen, - mange ville være glade, hvis de fik bedre muligheder for et bad i dagligdagen

Publiceret 10 November 2017 13:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV