Kære læser:

Alle knokler, så du får din avis

Indkøringsvanskeligheder skyld i at omdelingen af Uge-Nyt for tiden er ustabil

Af
Fred Jacobsen

Vi er rigtig kede af det i øjeblikket, men rødmer også lidt af glæde.
Kede af det er vi, fordi vi ved, at nogle af jer i den seneste tid ikke har modtaget avisen, som I plejer.
Det betyder, at I ikke kan følge med i vores gode lokale nyheder - og ikke kan se de mange gode tilbud, vores annoncører har på hylderne.
Der er nogle udfordringer med omdelingen af vore aviser. Det skyldes, at vi har fået en ny samarbejdspartner, som skal distribuere vores aviser ud i jeres postkasser. Og der er nogle indkøringsvanskeligheder.
Men I kan stole på, der knokles på livet løs for at få det hele til at køre på skinner igen! Ikke en time, ikke en dag går, hvor vi ikke arbejder på det.

Se os på nettet

Du behøver imidlertid ikke at undvære dine lokale nyheder: Du kan gå ind på uge-nyt.dk og læse dem online - og der kan du også se e-avisen, som præcist ligner den avis, du plejer at få.
Du kan også ringe direkte til FK Distribution på tlf. 43487800 eller klikke på 'Udebliver avisen' og udfylde de felter, der dukker op. Så får vores distributør direkte besked.

Her kan du ente aviser

Vi vil også oprette flere steder, hvor du kan hente din avis selv, hvis problemerne mod forventning skulle fortsætte. For Uge-Nyt Fredensborg vil der blive oprettet afhentningssteder hos

  • Sidney & Co i Nivåcentret, 
  • Superbrugsen i Fredensborg
  • Irma i Humlebæk.

Vi er savnet

Og så er der jo ikke noget, der ikke er så skidt, at det ikke er godt for bare lidt: Vi er beærede over, at vi er SÅ savnet, som vi oplever, vi er.
Men som sagt lægger vi os alle hårdt i selen, så jeres nødvendige lokalavis igen lander i postkassen, som den plejer.

Publiceret 13 October 2017 15:00

SENESTE TV