DEBAT:

Klimatilpasningsprojektet i Kokkedal, en Vision med succes

Af Dorte Beyer Nielsen, Socialdemokratisk Byrådskandidat, KV17 
For 10 og 7 år siden stod Kokkedals lavtliggende del af byen under vand efter skybrud. Vores borgmester fik sat gang i Kokkedal med et Visionært arbejde, hvor der er blevet skabt grundlag for modernisering af Egedalsvænge og Engkvarterene. Kommunen har ikke betalt alt selv.
Der er flotte donationer fra RealDania og Lokale- og Anlægsfonden, som har gjort det muligt.
Vi borgere i Kokkedal har været medinddraget i forskellig grad, og i fællesskab er der skabt plads til leg og spændende gåture med og uden hunde. Når regnen falder skal vi alle ud og se om det nu også virker, og det gør det. Der er stadig rig mulighed for at være tæt på den vilde natur ved åen, fauna og flora som er blevet tilgængeligt, så de mange har mulighed for at se med. Natursagkyndige er ikke bekymret, dyrene er stadigvæk tæt på og når gravemaskinerne forsvinder, skal dådyr og andre nok genfinde deres veksler i morgen og aftentimerne.
Holmegårdscenteret er moderniseret og der er skabt lys og rum til at handle i tryghed.
Selvom kommunen ikke selv har betalt alt, vil jeg godt gratulere den socialdemokratiske borgmester Thomas Lykke Pedersen for veludført arbejde. Et flot samarbejde mellem mange interessenter er mundet ud i et storslået og nytænkende klimatilpasningsprojekt med legepark, der lige er til at gå til.

Publiceret 11 October 2017 06:00

SENESTE TV