Et liv med forsikringer

Den 10. september fyldte Dan Kraiberg 85 år.

Dan Kraiberg er stadig af mange kendt under sit fødenavn Roar Dan Larsen, som han benyttede indtil 1981, hvor efternavnet ændredes til Kraiberg ved ægteskab med Irene Kraiberg.
Dan Kraiberg har uden ophold haft sit virke i forsikringsbranchen fra 1949 til 1995 og har her mest beskæftiget sig med uddannelse og salg i i alt fire forsikringsselskaber. I nogle år medvirkede Dan Kraiberg desuden som instruktør i livsforsikringsteknik, jura og salg på Forsikringshøjskolen (nu Forsikringsakademiet).
Dan Kraiberg var præsident for Rotary i Helsinge i 1985/86, og som pensionist var han i nogle år ansvarshavende redaktør for Ældre Sagens lokale blad i daværende Karlebo Kommune. Fra 2009-2014 medvirkede Dan Kraiberg som tilsynsførende ved eksaminer og prøver på flere erhvervsakademier i København og Lyngby samt på Frederiksborg Gymnasium og HF i Hillerød.
I 2002 udgav Dan Kraiberg digtsamlingen 'Heksedansen', og i 2012 sin selvbiografi 'Ingen roser uden torne'. Siden 1987 har Dan Kraiberg sammen med sin hustru, Irene boet i Kokkedal.
Dagen blev fejret med den nærmeste familie.

Publiceret 11 September 2017 18:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV