Taget med narko nær fritidsklub

19-årige smed taske med hash og penge fra sig under flugt fra politiet

Af
Fred Jacobsen

En 19-årig mand fra Nivå blev mandag aften fanget af politiet ved fritidsklubben Klub 2990 i Nivå. Det viste sig senere, at han havde ansvar for en taske, der både indeholdt narkotika, kontanter og en kniv.
Sagen begyndte med en anmeldelse til Nordsjællands Politi om, at seks til otte personer jagtede hinanden i Islandshøjparken i Nivå. De var forsvundet, da politiet kom forbi med en patrulje.
“Bagefter kører vi så ned til Klub 2990 i Nivå og ser en person løbe fra stedet,” fortæller politikommissær Henrik Sejer fra Nordsjællands Politi.
Under flugten kaster manden en taske fra sig, som politiet får fat i. Den indeholdt 20 små poser med to gram hash i hver, en telefon, et mindre pengebeløb og en foldekniv.
Senere fik politiet så også fat i taskens ejermand, den 19-årige fra Nivå, som blev anholdt, afhørt og derefter løsladt.
 
Artikel er opdateret 9. august kl. 9.40. Overskriften er ændret, idet den 19-årige ikke blev anholdt inde i selve klubben, men i området omkring den. Af den oprindelige overskrift kunne det opfattes, at anholdelsen fandt sted i klubbens lokaler. Fred Jacobsen, redaktør.

Publiceret 08 August 2017 10:00

SENESTE TV