Vild biljagt gennem Fredensborg

Torsdag aften jagtede politiet gerningsmænd gennem Fredensborg efter skyderi i Helsingør

Af
Af Peter Mailand

Torsdag aften gik den vilde biljagt igennem Fredensborg Kommune og den lille by Karlebo. Det skete efter et skyderi på en tankstation i Helsingør, hvor en 22-årig mand blev ramt af skud i foden.
De formodede gerningsmænd flygtede fra stedet i bil, og en hundepatrulje fra Nordsjællands Politi, som var i nærheden, da skuddene faldt forsøgte at standse bilen ved at påkøre den med patruljevognen. Det lykkedes ikke og gerningsmændene fortsatte flugten ad Helsingørmotorvejen, hvor de drejede fra ved frakørslen til Kokkedal. Her kørte de mod Fredensborg og gennem Karlebo by, hvorefter bilen forsvandt i ukendt retning.
Bilen blev senere på aftenen fundet udbrændt på Københavns Vestegn, og skal nu undersøges nærmere af politiets teknikere.
Den 22-årige forsøgte umiddelbart efter at få hjælp ved en hus i nærheden, men valgte at forlade stedet, inden den tilkaldte ambulance nåede frem.
Han blev dog senere fundet på skadestuen, hvor en bekendt havde kørt ham til behandling.
Den 22-årige er kendt af Nordsjællands Politi, og det kan ikke udelukkes, at episoden har forbindelse til den nuværende situation i bandemiljøet.
“Sagen bliver efterforsket som et drabsforsøg, og vil gerne høre fra vidner eller andre, som har oplysninger i sagen,” siger Henriette Døssing, pressekonsulent i Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.
Af hensyn til den videre efterforskning har Nordsjællands Politi på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen, men har du set noget, kan Nordsjællands Politi kontaktes på telefon 114.

Publiceret 04 August 2017 10:30

SENESTE TV