Nyt loppeliv til Fredensborg

VIP Loppen har åbnet i den tidligere Nettobutik på Chrst Boecksvej

Af
Morten Timm

Morten Timm

Nu får Fredensborg også sin egen loppeforretning, hvor du kan købe dig en stand og sætte dine egne ting og effekter til salg.
Søndag 21. maj slår 58-årige Per Haslund dørene op til butikken “VIP Loppen” på Chrst Boecksvej, der tidligere husede Netto. Her har han indrettet lokalet med 202 almindelige stande, derudover otte store stande, otte glasmontre og to såkaldte panoramastande. Ved åbningen var de første 40 stande allerede solgt, oplyser Per Haslund til Uge-Nyt.
“Der er blevet taget fantastisk imod mig her i Fredensborg, og jeg glæder mig til, at vi også kan gøre noget for byen,” siger Per Haslund, der har en lang karriere i både restaurations- og murerbranchen bag sig, men for et år siden valgte han at gå en ny vej, da han besøgte Krammergården i Dragør og fødte idéen om sin egen loppebutik.
“Der blev jeg varm på konceptet og gik straks i gang med at finde et sted, som ikke lå for tæt på de andre”.
Her passerede Fredensborg og den gamle Netto-butik godt ind i planerne.
“Jeg har bevidst lavet det mere eksklusivt i forhold til andre konkurrenter med mere plads mellem standene, og hvor vi sørger for at holde det pænt. Deraf navnet 'Vip Loppen',” siger indehaveren, der bor i Birkerød.
'VIP Loppen' holder åbent mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag-søndag kl. 10-16.

Publiceret 19 May 2017 14:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV