Boghandlen i Fredensborg sat til salg

Boghandler Poul Blæsbjerg har sat Fredensborg Boghandel i til salg

Af
Af Peter Mailand

Efter 24 år som boghandler i Fredensborg, har Poul Blæsbjerg nu sat butikken til salg. Butikken, der er på 235 kvadratmeter, og både fungerer som boghandel og postbutik, er sat til salg for 2.295.000 kr.
“Jeg er blevet 75 år og efter 58 år i branchen og 24 år i Fredensborg Boghandel, overlader jeg nu roret til nye kræfter og trækker mig for at nyde mit otium,” siger han til Uge-Nyt.
Men selvom butikken nu er sat til salg så understreger Poul Blæsbjerg, at boghandlen ikke lukker.
“Jeg håber, da at der kommer én der vil købe butikken for at drive boghandlen videre,” siger han.

Hårdere konkurrence

Poul Blæsbjerg har været med hele vejen, og ved om nogen, hvordan konkurrencen er blevet hårdere i løbet af de seneste 15 år. Alligevel mener Poul Blæsbjerg fortsat, at der er basis for at drive boghandel i Fredensborg. “Siden markedet blev givet frit for 10-15 år siden er konkurrencen blevet hårdere. Men konkurrence er sundt, så det skal nok gå,” siger han.
Han peger på at flere boghandlere har udvidet sortimentet med blandt andet kontorartikler og papir.
“Vi kan jo se at handlen er steget siden vi fik post-ekspedition sidste år. Selvfølgelig er det ikke det samme som for 20 år siden. Men jeg mener da, at der fortsat er brug for en boghandel i Fredensborg,” siger han og tilføjer:
“Jeg håber, at der kommer én der vil drive boghandlen videre, men hvis der kommer én som vil lave det om til en sportsforretning, så siger jeg ikke nej,” siger han.

Publiceret 16 May 2017 08:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV