SF foreslår fleksibel arbejdstid for ansatte i kommunen

Partiet fremlægger deres forslag på næste byrådsmøde

Nogle mennesker har brug for mere tid i hverdagen, andre har mere brug for lidt ekstra i lønningsposen. Det er baggrunden for, at SF i Fredensborg nu foreslår, at Fredensborg Kommune som forsøg indfører fleksibel arbejdstid for de ansatte.
“For SF handler det om, at ansatte i forskellige livssituationer skal have mulighed for at finde den rigtige balance mellem arbejde og fritid. Det er da skørt at have som en norm, at alle skal arbejde 37 pr. uge hele livet. Derfor ønsker vi i SF at give kommunens medarbejdere bedre muligheder for at forhandle deres arbejdstid, så den passer til deres ønsker og behov, siger byrådsmedlem Hanne Berg (SF) i en pressemeddelelse.
SF fremlægger deres forslag på byrådsmødet mandag 27. marts, og i første omgang går forslaget ud på, at man skal igangsætte forsøg med fleksibel arbejdstid på udvalgte arbejdspladser i Fredensborg Kommune.
“Målet er at indsamle viden om den udvidede fleksibilitet i arbejdstid, således at ordningen efterfølgende kan udrulles til så mange områder som muligt,” siger Hanne Berg.
Derudover er partiet er overbevist om, at fleksibel arbejdstid er et af redskaberne til at sikre glade og engagerede medarbejdere, der er mindre syge, nedslidte og stressede.
mt

null

Publiceret 17 March 2017 16:30

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV