Knud Løkke Rasmussen skifter til Liberal Alliance

Liberal Alliance i Fredensborg Kommune vil fremover have to medlemmer i kommunalbestyrelsen, efter at Knud Løkke Rasmussen har valgt at skifte parti. Helle Abild Hansen blev valgt ved kommunalvalget i '13, Knud Løkke Rasmussen bliver den anden.
Knud Løkke Rasmussen meldte sig ud af Venstre i foråret 2015 og stiftede siden Frie Liberale.
”Jeg har haft et fantastisk godt samarbejde med Helle Abild Hansen. Vi har fra starten af byrådsperioden været enige om, hvilken retning, vi ønsker kommunen skal udvikle sig i. Konkret har det betydet, at vi de sidste to år har fremlagt fælles budgetforslag, hvor vi har prioriteret børn, ældre, udsatte borgere og ikke mindst en hurtigere afvikling af kommunens høje gæld, så vi for alvor kan få råd til at udvikle kommunen og lade borgerne beholde lidt flere af deres egne penge,” siger Knud Løkke Rasmussen i en pressemeddelelse.
Helle Abild Hansen repræsenterer allerede Liberal Alliance i Fredensborg Byråd. Hun ser frem til, at partiets lokale position nu styrkes.
”Jeg kender Knud Løkke som en god samarbejdspartner og en stærk liberal stemme i den lokale debat. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at vi sammen kan være den fælles stemme, der er brug for, når det drejer sig om at italesætte behovet for prioriteringer i Fredensborg Kommune,” siger Helle Abild Hansen i pressemeddelelsen.
LÆS OGSÅ: Liberal Alliance tredoblet på to dage: Charlotte Bie smutter fra V

null

Publiceret 15 February 2017 11:45

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV