Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny trivselsmåling i Fredensborg Kommune: Hver fjerde mener, at der er for travlt

27 procent af medarbejderne i Fredensborg Kommune mener, at arbejdspresset er for stort

Arbejdspresset blandt de ansatte i Fredensborg Kommune er for stort. Det mener hver fjerde af kommunens medarbejdere, som ifølge en ny trivselsmåling svarer, at de oplever 'en ubalance mellem arbejdsopgaver og den tid der er til rådighed'.

I en redegørelse til Økonomiudvalget skriver forvaltningen:

“Målingen indikerer imidlertid også, at der er travlt - 27 procnet af medarbejderne har svaret, at de oplever en ubalance mellem arbejdsopgaver og den tid, der er til rådighed.”

Det er kommunaldirektør Kim Herløv Jørgensen, der har ansvaret for medarbejdernes trivsel i Fredensborg Kommune.

“Overordnet set er vi meget tilfredse med, at tre ud af fire medarbejdere oplever, at det er en god arbejdsplads, men vi er også opmærksomme på, at en ud af fire mener, at der er ubalance mellem arbejdsopgaver og den tid der er til rådighed,” siger han til Uge-Nyt.

Forskellige arbejdspladser

Kim Herløv Jørgensen mener dog, at arbejdspresset opleves forskelligt rundt omkring på kommunens mange arbejdspladser.

“Det er et punkt, som vi er opmærksomme på. Men det er også noget, der opleves meget forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads, og det er noget, der skal drøftes lokalt på den enkelte arbejdsplads,” siger han og tilføjer:

“Men så er spørgsmålet jo, hvad der er årsagen til det og hvad der ligger bag svarerne, eller om det bare er en konstatering,” siger han.

Kim Herløv Jørgensen erkender dog, at det er svært at gøre alle kommunens ansatte tilfredse:

“Når man laver de her undersøgelser i en organisation, der er så stor og mangfoldig som vores, så vil der altid være tidspunkter, hvor nogle føler, at der er ubalance mellem arbejdsopgaver og den tid de har til at udføre deres arbejde. Jeg tror aldrig, at man vil opnå en tilfredshed på 100 procent,” siger han.

Publiceret: 13. Februar 2018 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-Nyt