Folketingspolitiker og spidskandidat for socialdemokratiet Mette Frederiksen (S) lagde tirsdag vejen forbi Frivilligcenteret i Humlebæk.
Folketingspolitiker og spidskandidat for socialdemokratiet Mette Frederiksen (S) lagde tirsdag vejen forbi Frivilligcenteret i Humlebæk.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mette Frederiksen besøgte frivillige

Tirsdag besøgte Mette Frederiksen Frivilligcenteret i Humlebæk

Tekst og foto: Peter Mailand

Folketingspolitiker og spidskandidat samt formand for Socialdemokratiet, Mette Frederiksen, lagde tirsdag vejen forbi Frivilligcenteret i Humlebæk.

Her blev hun budt velkommen af centerleder Vera Wetlesen, som havde lagt en stram tidsplan for den tidligere minister. Her blev hun vist rundt til 12 af de i alt 45 foreninger, der holder til i centret. Fra Flygtningevenner Fredensborg over Humlebæk Lektiecafé, der tilbyder lektiehjælp til mange forskellige fag på flere niveauer, til Humørets Venner, der er en sangforening der synger gamle viser.

Madspildsordning

Men det var nok madspildsordningen Madkassen, der uddeler mad til borgere i Humlebæk og Nivå, der gjorde størst indtryk.

“Vi har lavet et samarbejde med en række lokale butikker og forretninger, hvor samler overskudsvarer fra butikkerne og deler ud til folk på overførselsindkomst,” sagde formand Mette Fredsted.

“De har virkelig ikke nogen penge, dem, der kommer og får mad, men de kniber lige en tåre, når man giver dem noget mad og så kniber man selv en tåre,” supplerede Else Henriksen, der er frivillig.

Og det gjorde indtryk på Mette Frederiksen.

“Det gør indtryk, når man kommer herud og hører om det arbejde, de frivillige går og laver. Og især når man hører historien om Madkassen og de mennesker, de hjælper,” siger hun.

Publiceret: 30. Maj 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere