En livløs kvinde blev onsdag fundet i Øresund 400 meter fra kysten mellem Nivå og Rungsted. Arkivfoto fra en demonstration af en redningsaktion.
En livløs kvinde blev onsdag fundet i Øresund 400 meter fra kysten mellem Nivå og Rungsted. Arkivfoto fra en demonstration af en redningsaktion.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Livløs kvinde fundet syd for Nivå

?Nordsjællands Politi beder om hjælp til at identificere druknet kvinde

Af Peter Mailand

En livløs kvinde blev onsdag fundet i Øresund 400 meter fra kysten mellem Nivå og Rungsted. Kvinden blev fundet ved 17-tiden af en 51-årig surfer fra Hellerup, der slog alarm, kort efter han havde fundet kvinden, der lå livløs i vandet.

Den livløse kvinde blev overført til Rigshospitalet, hvor lægerne forsøgte at genoplive hende, men de opgav kl. 21.20, da det stod klart, at kvinden ikke stod til at redde.

Politiet og beredskabet satte en større eftersøgning i gang langs kysten, og senere fandt politiet en taske og noget tøj der lå ved en tange syd for Nivå.

Genstandene blev fundet af politiet på stranden i går aftes, men der lå ikke noget ID eller andet, der kunne medvirke til at udfinde kvindens identitet, hvilket er årsagen til, at Nordsjællands Politi offentliggør billederne af genstandene.

Kvinden er i øvrigt skandinavisk af udseende, slank af bygning med mørkt, kort hår og formentlig mellem 30 og 50 år gammel.

Hvis du kan genkende nogle af genstandene eller ligger inde med anden information, der kan hjælpe med at fastslå kvindens identitet, hører Nordsjællands Politi gerne fra dig på telefon 114.

Publiceret: 15. Juni 2017 10:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Uge-Nyt

ANNONCER
Se flere