Arkivfoto: Mostphotos.com

Arkivfoto: Mostphotos.com

DEBAT: Hvor bliver ambitionerne i Fredensborg af?

'En rapport fra Boligministeriet har oplyst, at tilflytningen til hovedstadsområdet og omegn vil fortsætte og stige voldsomt i de næste mange år. Lad os dog melde Fredensborg kommune ind i kampen,' skriver debattøren i dette indlæg

Søren Bechmann, Rosenhaven 111, Kokkedal

Der går næppe en dag, hvor aviser og ugeblade i Nordsjælland ikke er fyldt med artikler om, at nu sættes gang i dét og dét byggeri.

Nordsjællands kommuner kæmper om tilflytternes gunst, fordi det handler om at kunne tilbyde attraktive boliger til dem, som vi ved flytter hertil.

”Storbyerne” Hillerød og Helsingør er fremsynede og går forrest. De har set, at fremtidens vindere blandt kommunerne er dem, der har noget at tilbyde. Og dét har Fredensborg kommune. Både at byggegrunde og store naturværdier, som tilflyttede vil sætte pris. Hvorfor gør man ikke noget seriøst ved det?

En rapport fra Boligministeriet har oplyst, at tilflytningen til hovedstadsområdet og omegn vil fortsætte og stige voldsomt i de næste mange år. Lad os dog melde Fredensborg kommune ind i kampen!

Publiceret 13 December 2018 09:00