Houssein Armandi fra Borgernes Stemme

Houssein Armandi fra Borgernes Stemme

DEBAT: Byrådet har svigtet unge piger

Af Houssein Armandi, medlem af Borgernes Stemme:

Et passivt og tavst Fredensborg byråd ønsker ikke at kommentere de verserende voldtægtssager i kommunen. På trods af, at pressen i hele landet har omtalt sagerne utallige gange, vil byrådet ikke tage ansvar.

Det er trist, at forebyggelsesindsatsen i kommunen er gået totalt i stå. Byrådet er mere optaget af prestige projekter, hvor man kan klippe snor over ved indvielser og komme på forsiden af aviserne.

Borgernes Stemme havde i sidste byrådsperiode 16 punkter om, hvordan vi kunne lave bedre forebyggelse og integration. Desværre støttede flertallet i byrådet ikke op om dette, og det endte med, kun at blive til 26 sider A4 papir.

Det mest groteske ved de omtalte voldtægtssager er, at nogle fædre til voltægtsdrengene ikke angrer. En af dem mener ovenikøbet, at pigerne selv har indbudt drengene til det. Det undrer mig. Hvordan man kan sige sådan noget.

I Danmark har man ikke indbudt til sex, bare fordi man åbner sin dør for gæster.

Sagen viser, at vi går baglæns, når det gælder integration. Det er forfærdeligt at mennesker, der har boet mange år i Danmark, ikke respekterer de danske værdier og ikke forstår at leve i det frie samfund .

Hvor er påtalen til forældrene og hvor er nultolerancen? Hvorfor bliver forældrene ikke kaldt op på rådhuset og får at vide, at deres børn skal opføre sig ordenligt.

Det bekymrer mig, at byrådet stadigvæk er i vinterhi på trods af sommervarmen.

Publiceret 19 July 2018 11:45