DEBAT:

Stor tak til socialdemokratiet

Keld Scharling, Gl. Strandvej 29, Humlebæk:

Læserbrev Det er med glæde, at jeg læser dagsordenen til byrådsmødet (28. maj 2018), hvor borgmesteren foreslår, at byrådet søger en dispensation til vor grønthandler på Humlebæk Strandvej, så det halvtag, der er sat op ikke skal rives ned.

Grønthandleren har fortalt mig, at han også ønsker, at der kommer en dialog, og han har tilbudt en kop kaffe at snakke over med det formål at finde en løsning, som alle kan bruge.

Samtidig har jeg læst referat fra Plan-, Miljø- og Klimaudvalgets behandling af denne sag. Her er jeg overrasket over, at socialdemokratiet som eneste parti har søgt at finde et kompromis, som alle kan acceptere. Det er ligeledes meget overraskende at læse, at Venstre, Konservative,

Dansk Folkeparti, Radikale og SF har stemt for, at grønthandlerens halvtag blot skal rives ned. 

Ikke mindst overrasker det mig, at de borgerlige partier, der påstår, at de støtter forretningsdrivende ikke har søgt en mindelig løsning på denne sag, men blot ønsker en medrivning.

Af sagsfremstillingen fremgår, at administrationen ikke har haft kontakt med grønthandleren i denne sag.

Det overrasker mig meget, at administrationen alene tænker i paragraffer, og ikke kontakter den person, som sagen vedrører. Det er da en person af kød og blod og ikke en paragraf. Og så er det jo også en person, der via skatter er med til at betale de ansattes løn.

Publiceret 07 June 2018 06:00