DEBAT:

Beskidte cykelstier

Lars Gluud Rosén

Lars Gluud Rosén, Dannevang 419, 3480 Fredensborg
Jeg har altid lært at rydde op efter mig selv, men det har vejarbejdere tilsyneladende ikke. I hvert fald ikke hvis man skal dømme efter den måde, de efterlader cykelstierne på, efter de har udført deres arbejde.
Tag for eksempel Helsingørvejen. Her har de klippet rabatten! (trængte den virkelig til at blive klippet her midt i november?). Og hvor er alt græsset og sten, grus og skidt og møg endt? På cykelstien selvfølgelig. Så kan vi cyklister køre rundt i det, mens rabatten er pæn.
Et andet eksempel er Fredensborg Kongevej. Her har vejarbejderne gravet et hul og mens de gjorde det, var dele af cykelstien spærret, så vi cyklister måtte ud på selve vejen og køre ude blandt bilerne, som kører 80 km/t lige ved siden af os. Nu er de så færdige med deres hul, men cykelstien er efterladt med en masse jord og mudder, som cykelisterne skal rode rundt i og risikere punkteringer og grus i maskineriet.
Derudover har vejarbejderne klippet rabat eller fejet blade på visse cykelstier i stisystemet i Fredensborg. Men sjovt nok er bladene endt på cykelstien og jord fra traktoren er også endt på cykelstien.
Jeg vil bare gerne have pæne, rene cykelstier, så hvem skal jeg stemme på til kommunevalget for at få det ønske opfyldt?

Publiceret 13 November 2017 09:00