DEBAT:

Tillykke til Nivå Camping!

Else Kjeldsen, Nivå Camping, Sølyst Alle 14, 2990 Nivå
Nivå Camping modtog velfortjent den flotte ERHVERVSPRIS i 2016, og det fejrer pladsen d. 17.6. ved, at campisterne er inviteret til grill og hygge.
Som fastliggere vil vi gerne udtrykke vores glæde og stolthed over, at vores dygtige, empatiske og slidsomme værtspar har opnået så stor anerkendelse, vel vidende, at konkurrencefeltet har været stort og kompetent.
Eva, Bent og deres to små piger overtog pladsen i 2003. En plads, som havde haft sit eget liv siden 1953 og derfor kunne og stadig kan kalde sig den næstældste campingplads på Sjælland.
Mange initiativer er gennemført siden 2003: En større udvidelse af antal hytter og luksushytter. Etablering af fem Mobile Homes. I 2008 blev hele toiletdelen renoveret. I 2009 fik børnene en ny og populær legeplads, og i 2010 fik de voksne en Petanque bane. De grønne områder ændres løbende.
Pladsen er præget af en god ånd, hvor campisterne bliver hørt, hvor ønsker bliver imødekommet, og hvor faste traditioner gentages sæson efter sæson: Åbningssamvær, påskesjov, pinseløb, pinsemorgenbord, sommerfest, Sankt Hans bål, petanqueturnering, loppemarked og afslutningsfest. Og fastliggerne har et ”ejerforhold” til pladsens vedligeholdelse, idet de samles hvert år lige før sæsonstart og hjælper hinanden med forskellige arbejdsopgaver. Og med efterfølgende indtagelse af Evas populære gule ærter.
Pladsen har et aktivitetsudvalg og et festudvalg, og de yder en stor indsats.
Turisterne vender tilbage år efter år. Børnefamilier. Pensionister. Enlige. Grupper. Idrætsudøvere. Familiegrupper…..alle sammen ved, at de bliver imødekommet med venlighed, smil, omsorg og genkendelse.
Nivå Camping gør en stor forskel! Den tiltrækker kunder til hele lokalområdet. Den medfører flere gæster i havneområdet. Den giver hele oplandet en god reklame rundt om i både Danmark og Europa. Og hele lokalområdet har rigtig meget at takke Eva og Bent for.
Et stort tillykke fra alle os fastliggere!

Publiceret 14 June 2017 06:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV