Igen i år kan børn og unge læse bøger og anmelde dem på bibliotekerne og dermed være med i konkurrencen om fede præmier. Pressefoto

Igen i år kan børn og unge læse bøger og anmelde dem på bibliotekerne og dermed være med i konkurrencen om fede præmier. Pressefoto

Læsekonkurrence for børn og unge

Igen i år kan børn og unge læse bøger og anmelde dem på bibliotekerne

Igen i år inviterer Biblio.dk og Fredensborg Bibliotekerne de 7-14-årige til at læse bøger i sommerferien og vinde præmier i læsekonkurrencen Sommerbogen.

Sommerbogen er egentlig to konkurrencer: Den ene del foregår via bibliotekernes nationale børnehjemmeside Biblio.dk, og den anden del er lokal for Fredensborg Bibliotekerne. I begge tilfælde går det ud på for børn mellem 7 og 14 år at læse og anmelde bøger.

På Biblo.dk er der daglige bogpræmier samt hovedpræmier i form af fem mini-iPads til de bedste anmeldelser på skrift eller lavet som video.

I Fredensborg Bibliotekernes lokale konkurrence er alle, som anmelder tre bøger, sikre på at vinde en bogpræmie.

Det bedste af det hele er, at man gerne må genbruge de anmeldelser, man har lavet til Biblo.dk i den lokale konkurrence og omvendt.

Man kan læse mere om Biblio.dk's konkurrence på biblo.dk/sommerbogen/2018. Fredensborg Bibliotekernes konkurrence kan man læse mere om fra 15. juni på fredensborgbibliotekerne.dk.

/jesl

Publiceret 13 June 2018 07:00