Kandidater søges til Fredensborgs kulturpris

Kulturprisen på 5.000 kr. gives til en person, en forening eller en gruppe

Fredensborg Kommunes kulturudvalg åbner nu for indstillinger til årets kulturprismodtager.
“De lokale kræfter er med til at skabe fundamentet for et rigt og alsidigt kulturliv. Med Kulturprisen får vi mulighed for at hædre dem, der med deres tid, faglighed og engagement er med til at skabe grundpillen for kulturen i kommunen,” siger formand for kulturudvalget Ulla Hardy-Hansen i en pressemeddelelse fra Fredensborg Kommune.
Alle borgere og foreninger kan komme med forslag til, hvem der skal have årets kulturpris. Kulturprisen, der er på 5.000 kroner, kan gives til en person, en forening eller en gruppe med virke i Fredensborg Kommune.
Tidligere vindere er blandt andet Jørgen G. Berthelsen, formand for bestyrelsen af Nivaagaard Teglværks Ringovn, og Jørgen Hedegaard, formand for Fredensborg Ny Kunstforening.

Frist 18. september

Overrækkelsen af Kulturprisen 2017 sker tirsdag 31. oktober kl. 17-19. Alle er velkomne, og der vil være musikalske indslag og en forfriskning.
Man finder indstillingsskema på www.fredensborg.dk/kulturprisen. Indstillinger skal sendes senest 18. september kl. 12 til Maria Dyrberg Kjeldsen, madk@fredensborg.dk.jesl

Publiceret 13 September 2017 07:00

Uge-Nyt Fredensborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Nyt Fredensborg
SENESTE TV