Rasmus Nøhr giver gratis koncert i Humlebæk

Solskin, sommerstemning og livemusik. Rasmus Nøhr spiller gratis koncert til Aarstidernes Sankt Hans-arrangement den 23. juni

Af
Af Claus Beyer

Søndag den 23. juni holder Aarstiderne Sankt Hans-arrangement på Krogerup Avlsgaard. I år er arrangement udvidet til at vare hele dagen, og gården får fornemt musikalsk besøg, når den evigglade sanger og sangskriver Rasmus Nøhr lægger vejen fordi gården til en gratis eftermiddagskoncert.

”Sommer i Europa…”

”Nok er Rasmus Nøhr fra Nørrebro, men vi tror på, at hans hyggelige og afslappede musik kommer til at passe perfekt ind i de landlige omgivelser på Krogerup,” siger Klaus Wittrup fra Aarstiderne. Rasmus Nøhr er måske bedst kendt for gennembrudshittet ”Sommer i Europa” og sin deltagelse i TV2's program ”Toppen af Poppen”, men han har meget mere end et enkelt hit med i repertoiret, når han spiller live: Fine og finurlige tekster om hverdagslivets store og små mirakler pakket ind i enkle og rare melodier og leveret med nerve af en stemme med kant og personlighed.

Heldagsarrangement for hele familien


Aarstidernes Sankt Hans-fest starter allerede tidligt på eftermiddagen med loungestemning under åben himmel, ølbar fra gårdens eget bryggeri, lækre snacks og hapsere, økologisk slushice til børnene og meget andet.

Klokken 15 står Rasmus Nøhr klar til at sprede hyggelige toner ud over gårdspladsen. Den store grill tændes og fra klokken 17.30 er der dækket op til økologisk sommermiddag. Klokken 20 holdes den traditionelle båltale, og bålet bliver tændt på marken.

FAKTA
Tid: Søndag den 23. juni klokken 13 til cirka 21. Koncert klokken 15. Sted: Krogerup Avlsgaard, Krogerupvej 3, 3060 Humlebæk

Publiceret 12 June 2013 11:00