Til efterårets række af samtalesaloner på Nivå Bibliotek kan man sammen med andre genopdage den gode samtalekunst. Pressefoto

Til efterårets række af samtalesaloner på Nivå Bibliotek kan man sammen med andre genopdage den gode samtalekunst. Pressefoto

Samtalesalon om de store læseoplevelser

Til efterårets række af samtalesaloner kan man sammen med andre genopdage den gode samtalekunst. Første gang er emnet store læseoplevelser

5. september kl. 10-12 genoptages samtalesalonerne, der over efteråret kører som et fast månedligt indslag på Nivå bibliotek.

Første gang er emnet store læseoplevelser. Temaet er valgt som en fejring af FN's internationale dag for læse- og skrivefærdigheder 8. september.

"V vil undersøge og tale om, hvad der gør en bog god, hvordan vi husker vores første store læseoplevelse og hvordan, verden ville se ud uden skønlitteratur," fortæller bibliotekar og arrangør Jeanette Jensen i en pressemeddelelse fra Fredensborg Bibliotekerne.

Til efterårets række af samtalesaloner kan man sammen med andre genopdage den gode samtalekunst. Samtalesalonerne finder sted den første torsdag i måneden hen over efteråret.

En samtalesalon kan minde meget om en hyggelig stund på en café, hvor værterne sørger for, at man kommer i snak med de andre gæster.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, man skal blot have lyst til samtalen og til at få indblik i, hvordan og hvorfor andre tænker, som de gør. Det er gratis at deltage, og man skal bare møde op.

jesl

Publiceret 03 September 2019 07:00