Dwet nye studio GrowYoga, der åbner 1. september bor i smukke lokaler i en af Nivågaards bygninger på Gl. Strandvej 22c. Pressefoto

Dwet nye studio GrowYoga, der åbner 1. september bor i smukke lokaler i en af Nivågaards bygninger på Gl. Strandvej 22c. Pressefoto

Nyt yoga-studie åbner ved Nivågaard

1. september kan Pernille Ramm og Sanja Ayu slå dørene op til et nyt yoga-tilbud i Nivå

Søndag 1. september åbner et nyt yoga studio i Nivå. GrowYoga bor i smukke lokaler i en af Nivågaards bygninger på Gl. Strandvej 22c.

Bag studiet står Pernille Ramm fra Jylland og Sanja Ayu fra Sjælland. Begge kvinder har flere års undervisningserfaring inden for yoga, og baggrunde i henholdsvis humanfysiologi og kropsterapi.

"Oprindelig var vi blot på udkig efter et dejligt sted til vores workshops, men da vi så lokalet første gang, var vi solgt - her måtte være et yogastudio. Så vi håber meget, Nivå og omegn vil tage godt imod os," skriver de i en pressemeddelelse.

GrowYoga tilbyder ugentlige klasser, flere forskellige typer yoga, månedskort, klippekort, hel og halv-dags luksus-workshops, og en masse andre arrangementer er på tegnebrættet.

Prøv en gratis klasse

Har man fået blod på tanden - eller allerede er glad for cobraer, hunde, og kameler - så kan man komme og prøve en gratis klasse på åbningsdagen.

Man kan se mere og tilmelde sig på www.growyoga.dk.

jesl

Publiceret 25 August 2019 10:00