Arkivfoto.

Arkivfoto.

Red Barnet søger indsamlere

Organisationen har brug for indsamlere i Fredensborg

Søndag 1. september samler Red Barnet ind ved den årlige landsindsamling, og pengene vil blive brugt, hvor de gør størst forskel for udsatte børn – både i Danmark og ude i verden. I år har landsindsamlingen særligt fokus på kampen mod mobning og krænkelser blandt børn og unge på nettet. Men Red Barnet mangler indsamlere i Fredensborg.

Hver eneste dag bliver børn og unge udsat for mobning på nettet. Nogle gange går det helt galt, når meget private og dybt krænkende billeder og videoer bliver delt. En ud af ti unge i Danmark er blevet mobbet på nettet inden for de seneste par måneder. I Fredensborg Kommune svarer det til, at cirka 320 unge mellem 9 og 18 år inden for de seneste par måneder har fået grimme beskeder på Facebook eller har delt pinlige billeder på nettet uden tilladelse.

Hvis du vil være indsamler kan du tilmelde dig på tilmeld.redbarnet.dk. Red Barnet har gjort det enkelt at være indsamler. Igen i år kan man som indsamler selv vælge sin rute direkte på Red Barnets hjemmeside. Herefter sender Red Barnet en indsamlingsbøtte hjem til indsamlerne på deres adresse, og så er er der kun tilbage at tage familie eller venner med ud på turen.

Publiceret 24 August 2019 10:00