"Vi vil gerne hjælpe med til, at en flytning med børn bliver mere overskuelig," siger Jacob Philip Nørgaard fra Home Fredensborg. Pressefoto

Home udgiver gratis bog om børn, der flytter

Bogen kan hentes hos Home i Fredensborg fra fredag 23. august

900.000 danskere flytter hvert år, heraf er over 200.000 børn. Og nu er der gode råd at hente til familier med børn i form af den nye bog 'Når børn flytter' med konkrete råd fra familievejleder Lola Jensen.

Bogen er gratis for alle, og kan hentes hos home Fredensborg i Jernbanegade 16 fra fredag 23. august.

"Vi vil gerne hjælpe med til, at en flytning med børn bliver mere overskuelig. Derfor har vi samlet de bedste råd fra en af landets fremmeste eksperter, familievejleder Lola Jensen, som mange nok kender fra tv," siger Jacob Philip Nørgaard fra Home Fredensborg i en pressemeddelelse.

Flytning er følelser

"En flytning er andet og mere end fremvisning, beslutning og underskrift. Flytning er følelser, og jeg vil gerne være med til at skabe noget tryghed omkring at flytte med børn," forklarer familievejleder Lola Jensen, der har erfaring fra 35 års samarbejde med familier.

I bogens 10 kapitler og 180 sider går Lola Jensen i dybden med, hvad der giver et barn tryghed og det modsatte i flytningens faser.

jesl

Publiceret 19 August 2019 06:00