16. juni er der lagt op til 'Oplevelsesdag i Langstrup Mose'. Pressefoto

16. juni er der lagt op til 'Oplevelsesdag i Langstrup Mose'. Pressefoto

Oplevelsesdag i Langstrup Mose

16. juni kan du besøge Langstrup Mose

Søndag 16. juni er der 'Oplevelsesdag i Langstrup Mose' - dagen, hvor masser af aktiviteter lokker tusinder af nordsjællændere ned i mosen.

Borgmester Thomas Lykke byder velkommen kl 10.15 til oplevelsesdage, der varer indtil kl. 16, hvor forlystelserne slutter.

Modelflyvere, hundefolk og jægere har sat alle sejl til. Hos Schæferhundeklubben er der opvisning hele dagen for eksempel rally, agility, hundesjov eller ”Fang manden.” Både klubbens egne og publikums egne hunde deltager.

Hos jægerne kan man kan komme til at skyde… både med rigtige jagtgeværer efter lerduer, og med luftgevær til skive, samt med bue og pil. Og modelflyverne har et non-stop-program, der består både af opvisninger med de hidtil største og flotteste modelfly samt det drønpopulære punkt ”flyv-selv-med-instruktør-så-du ikke-skvatter-ned”, skriver Mosens foreninger i en pressemeddelelse.

Uanset hvorfra på Sjælland du kommer til oplevelsesdagen, går vejen via Nivå-krydset på Kongevejen. Kør mod Vejenbrød. Lige efter man er kørt over motorvejen, fortæller skilte, hvordan man kommer ned til oplevelsesdagens P-plads, hvorfra der er en kort spadseretur til mosen.

Publiceret 12 June 2019 09:24