Beautiful Professional Gamer Girl and Her Team Participate in eSport Cyber Games Tournament. She Has Her Headphones and as a Team Leader She Commands Strategical Maneuvers into Microphone.

Beautiful Professional Gamer Girl and Her Team Participate in eSport Cyber Games Tournament. She Has Her Headphones and as a Team Leader She Commands Strategical Maneuvers into Microphone. Gorodenkoff - stock.adobe.com

Gamer-event i Fredensborg

Så er der gamer-event 15. juni i Fredensborg Hallen

Den nyopstartede forening E-Gaming Fredensborg slår dørene op i Fredensborg Hallen for deres første e-sport-event, hvor op mod 500 deltagere, uanset alder og køn, har mulighed for at få en fed dag sammen med deres venner.

Foreningen og arrangementet er startet af to ildsjæle, Benjamin Wulff og Martin Christensen, som begge er fædre til flere Fortnite entusiaster. Begge har i forvejen erfaring med foreningslivet for børn og unge, da Benjamin er aktiv i foreningen Børnejazz Fredensborg og Martin har igennem fire år været træner i Fredensborg Fodboldklub, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Nu kaster de sig ud i endnu et spændende eventyr for børn og unge i alle aldre. Formålet med arrangementet er, at samle alle med interesse for at spille computer i Fredensborg Kommune og give dem mulighed for at forme den nye forening.

Otte timer med spil

Arrangementet løber af stablen lørdag 15. juni kl.12.00 til 20.00.

Der er vist stor interesse på de sociale medier og lokale erhvervsdrivende i Fredensborg By har taget godt imod. På dagen vil arrangørerne præsentere deres e-sport forening, som man har mulighed for at melde sig ind i, og som starter efter sommerferien. Kerneværdierne i foreningen er fysisk aktivitet, kost, teambuilding og online adfærd," skriver E-Gaming Fredensborg i en pressemeddelelse.

Prisen for at deltage er 250 kr. Man kan købe billetter og læse mere information på foreningens hjemmeside http://egamingfredensborg.dk.

Publiceret 10 June 2019 10:00