Med en elcykel er det nemt at nyde sommeren på to hjul. Ved et arrangement 23. maj kan man få gode råd om køb og sikkerhed. Pressefoto

Med en elcykel er det nemt at nyde sommeren på to hjul. Ved et arrangement 23. maj kan man få gode råd om køb og sikkerhed. Pressefoto

Gode råd til ældre om køb og brug af elcykel

Ældre Sagen inviterer til foredrag om elcykler

Ældre Sagen og GF Forsikrings fond inviterer til foredrag torsdag 23. maj kl. 14 ved Græstedgård i Kokkedal, hvor man kan få gode tip om køb af elcykel og råd om at færdes i trafikken.

Elcykler myldrer frem i trafikbilledet, hvor flere og flere vælger den eldrevne løsning. Faktisk er antallet af solgte elcykler om året steget fra 19.000 til 55.000 siden år 2010. Det ændrer trafikbilledet og giver nye udfordringer, man skal tage højde for.

Ved foredraget kan man blive klogere på, hvordan man som elcykelforbruger bliver mere sikker i trafikken, og om en elcykel er det rigtige.

"Sygdom og alder kan få mange til at droppe cykleriet. Det er rigtig ærgerligt, for en elcykel kan bringe cykelglæden tilbage," fortæller Susie Uldal fra GF Forsikring i en pressemeddelelse.

På dagen vil der være mulighed for at prøve flere forskellige elcykler, bl.a. elcyklen fra Winther, som er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen.

Det er gratis at deltage. Tilmelding senest mandag 20. maj på tlf. 2618 1716 eller på mail til formand@fredensborg-aeldresag.dk.

jesl

Publiceret 13 May 2019 08:00