DEBAT: Byrådspartiet har mistet grebet om Nivå og Kokkedal!

"Så længe byrådspartiet ikke tager hænderne op af lommen og gør noget, sker der ingenting. Det er almindelige og uskyldige borgere, som betaler prisen," skriver debattøren i dette indlæg

Af
Hossein Armandi

Medlem Borgernes Stemme

Forleden under mit ugentlige løbetur oplevede jeg politibiler på stribe i Holmegårdscenteret og foran Egedalshallen. Der var igen voldshandlinger i området.

Jeg skal understrege, at jeg ikke vil tale Nivå og Kokkedal ned. Jeg har snart boet 25 år i Kokkedal og er ekstremt glad for området, men jeg kan ikke ignorere problemer, som skaber utryghed og frustration blandt lokale borgere.

Det er trist, at folk i Rungsted opfatter skyderiet som et problem, der er flyttet fra Fredensborg Kommune til deres område. Fredensborg Kommune eksporterer problemer til andre kommuner. Det er det sidste, jeg ønskede skulle ske, men nu er det et faktum. Så længe byrådspartiet ikke tager hænderne op af lommen og gør noget, sker der ingenting. Det er almindelige og uskyldige borgere, som betaler prisen.

Problemet er ikke kun begrænset til skyderi og voldshandlinger, men også til hashmarkedet som er eksploderet i kommunen. Borgernes Stemmes forslag om forældrepålæg, nærpolitistation og en masse andre tiltag blev latterliggjort i byrådssalen under sidste byrådsperiode.

Borgernes Stemme ønsker handling nu.

Publiceret 12 April 2019 07:00