På de fem gratis introture i april med Pedal-Atleterne skal man være klar til at cykle omkring 30 km i lokalområdet på cirka halvanden time. Pressefoto

På de fem gratis introture i april med Pedal-Atleterne skal man være klar til at cykle omkring 30 km i lokalområdet på cirka halvanden time. Pressefoto

Rul foråret i møde med de lokale pedal-atleter

Cykelklubben inviterer på fem gratis ture i Fredensborg og omegn i april

I april inviterer cykelklubben Pedal-Atleterne på gratis cykelture i Fredensborg og omegn, hvor man kan lære klubben at kende og samtidig få en ide om, hvorvidt cykling i en klub er noget.

Første gang Pedal-Atleterne triller af sted fra Lille Torv i gågaden i Fredensborg med nye interesserede er tirsdag 2. april kl. 10. Samme dag tørner et andre hold ud på asfalten kl. 17.30 - og sådan kommer det til at være alle tirsdage og torsdage i uge 14 og 15 samt søndag i uge 14.

På introturene skal man være klar til at cykle omkring 30 km i lokalområdet på cirka halvanden time. Så det kræver en god cykel, en okay kondi og selvfølgelig en cykelhjelm.

Undervejs er der pitstop med kaffepause og wienerbrød, en pause i skoven eller lignende. Tag lidt penge med, bagerne i Nordsjælland er velbesøgte, afslører formand for klubben Peter Frøslev.

Pedal-Atleterne har fire forskellige niveauer og tager hensyn til nye i feltet. Man tilbyder mænd og kvinder i alle aldre at cykle gratis med fem gange. Send mail med navn og kontaktoplysninger til formand@pedal-atleterne.dk.

Publiceret 23 March 2019 10:00